Detox og udrensning af kroppen

Udrensning på den fede måde

Udrensning på den fede måde

Jeg orker ikke noget halvt! Derfor udrensning på den fede måde…

ER UDRENSNING OG FASTE IKKE BARE EN NY DILLE?

Nej tværtimod, udrensning og faste er blevet benyttet af en lang række kulturer op gennem verdenshistorien, men har måske aldrig været mere aktuelt.​ Det kan da godt være, at udrensning og faste lige for tiden er ”oppe i medierne” og på forsiden af alverdens blade. Men behovet for at gøre noget alvorligt ved sine kostvaner og hjælpe kroppen til at blive sundere er så stort, at udrensningskure med faste burde, efter min mening, være en fast integreret del af samfundets håndtering af folkesundheden. Vi tror – desværre – at behovet blot vil blive endnu større i de kommende år, fordi vi i samfundet presses på alle måder.

​”Vi skal være bedre arbejdsgivere, arbejdstagere, bedre forældre, bedre kærester, bedre ægtefæller og bruge mere tid på yoga, meditation og anden sport osv.”

Vi stiller større og større krav til os selv, og denne perfektionstilstand stiller endnu større krav til dig selv! Så kan du vente, til samfundet tager hånd om folkesundheden, ELLER vil du selv tage ansvar for din sundhed?

Hos Mikael Kyneb har vi sammensat et detox- og udrensningsforløb, hvor vi er dine støtter og vejledere i processen. Det tilbydes i København (Østerbro) og i Aarhus (Risskov).

Lægevidenskaben anerkender (endelig) i dag, at 1 fastedag om ugen er livsforlængende, hvilket vi naturligvis også anerkender. Men udgangspunktet kan være endnu bedre, hvis du giver dig selv lov til at udrense, hvor du tager et langt større ansvar for dig selv i godt 3 uger.

ER DET FRYGTELIGT AT FASTE?

Ja det kan det være, hvis du begynder uden at have forberedt dig og springer nedtrapningsperioden over. Så er det usundt og et frygteligt chok for kroppen. Det bør du aldrig gøre. Så hvad skal der til for, at du investerer 24 dage i dig selv?​

​Det handler om, at du foretager en beslutning om ikke at ville tygge mad i op til 4 dage, den situation forbereder du dig automatisk på under nedtrapningsperioden. Og her er der støtte at hente. Vi er med på rejsen, og du vil kunne hente hjælp fra tarmskyl, behandlinger, ernæringsvejledning og samtaleterapi undervejs.

Og her er det vigtigt, at du mærker efter, hvad du har brug for! Nogle mennesker kan snildt gøre det alene, hvorimod andre har brug for større støtte og vejledning og husk på, den ene måde er ikke mere rigtig end den anden. Det vigtigste i processen er, at vi har dig med hele vejen i processen.

Unikke kombinationer for et detox-forløb​

Vi har valgt at sammensætte nogle unikke muligheder for at støtte dig bedst muligt i processen mod en sundere livsstil, fysisk som psykisk, og dermed kickstarte et bevidst valg.

Der vil være et opstartsmøde, hvor vi gennemgår forløbet med dig og i fællesskab finder ud af, hvordan dit detox-forløb skal være. Vi vil gerne klæde dig på således, at du føler dig klar til en spændende rejse. For det er en rejse for mange mennesker.​

Mulighederne: Opstart, en behandling efter 5 dage i nedtrapningen, 6 timers massage, infrarød sauna, 2 tarmskyl i fastedagene, og en 30 minutters opfølgende samtale, når de 24 dage er overstået. Du vil få et kompendium omkring faste, lækre opskrifter, som du kan følge undervejs (vi bruger den fede faste som inspiration) og en bog til at føre dagbog i undervejs, så både du og vi kan se, hvad der er sket undervejs.

Forløbet koster kr. 6200,-

Tilvalg: Flere terapeutiske samtaler, behandlinger eller massage. Ved tilvalg at flere ydelser giver vi en rabat på 25 % på ydelsen.

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

08.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

Hver 4-5 uge