COACHING AF SPORTSFOLK

Forbedre dine sportspræstationer

COACHING SOM EN DEL AF VORES BEHANDLING AF SPORTSSKADER

Vi tilbyder også coaching af sportsfolk målrettet både professionelle sportsfolk og ivrige motionister. Denne coaching er for dig, der ønsker at forbedre dine sportslige præstationer uden at gå på kompromis med dit psykiske eller fysiske velbefindende. Den er for dig, der døjer med skader, tilbagevendende smerter eller andre blokeringer, der begrænser dig i din sport.

Mikael Kyneb har mange års erfaring med behandling af sportsskader og specifikke problematikker som for eksempel hofte-, lænde- og nakkeproblemer. Ankelskader, golf- og tennisalbuer, hælspore, lyskesmerter, knæproblemer og ikke mindst din mentale tilstand, der ofte bliver påvirket af skadesperioder, kan både sætte sig psykisk og fysisk.

I de seneste år, har Mikael været tilknyttet det professionelle cykelhold Lidl-Trek, hvor Mikael blandt har været tæt knyttet til Mads Pedersen og Mattias Skjelsmose, samt været tilknyttet ishockey holdet, Aalborg Pirates.

Tidligere har Mikael arbejdet med cykelrytterne hos det daværende Team Saxo Bank (nu Tinkoff-Saxo), hvor han hovedsageligt har arbejdet med at løsne op for forskellige blokeringer hos cykelrytterne. Det kan være fysiske skader, der er opstået i forbindelse med overbelastning eller styrt. Det kan også være skavanker af mere mental karakter, herunder forventningspres, længerevarende stress eller egne uopnåede høje ambitioner.

Behandling af sportsskader handler ikke kun om den konkrete behandling nu og her, men også om at forebygge skader og give en forståelse for egen kunne og formåen. Forebyggelse, behandling og genoptræning er således nødvendig for at sikre, at man kan udnytte sit fulde potentiale optimalt.

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

08.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

Hver 4-5 uge