MESTERLÆRE I KROPSTERAPI

- bliv kropsterapeut!

MESTERLÆRE I KROPSTERAPI​

​Har du ondt i sindet, sætter det sig som spændinger i kroppen, og har du ondt i kroppen har det indvirkning på dit sind. For vores psyke og fysiske krop hænger nøje sammen.

Mesterlære i kropsterapi er for dig der:

 • Ønsker at forstå sammenhængen mellem vores psyke og kroppen
 • Vil udvide dine eksisterende kompetencer som eksempelvis massør, fysioterapeut, sygeplejerske, jord moder etc.
 • Måske aldrig har arbejdet med mennesker før, men ønsker at inddrage den kropsterapeutiske tilgang i dit privat og/eller arbejdsliv
 • Drømmer om at blive selvstændig som kropsterapeut​

STOR læring – lille hold

​Som mesterlærer princippet indikerer, er formålet med at lave uddannelsen for maks. 6 elever, at kunne give eleven størst mulig opmærksomhed i læringsrummet. Kropsterapi er et håndværk, der skal læres.

Undervisningen foregår ved briksen, og din læringskurve foregår ved briksen, ved at du mærker, føler, øver din indføling, observere det menneske der ligger på briksen. På den måde lærer du at forstå det menneske, der ligger på briksen, gennem din observation, dine hænder, klientens bevægelse og ikke mindst hvordan klienten trækker vejret på.

Kropsterapien eren kombination af mange effektive værktøjer hentet fra fysioterapien, zoneterapien, psykologien, osteopatien samt de 5 elementer fra den kinesiske medicin. I kropsterapien arbejder vi med en dyb forståelse for nervesystemet, hjernens funktion kombineret med kroppen fysiske funktioner.

På visse tidspunkter i undervisningen vil der være mere end en underviser til stede, som er med til at have fokus på hver elevs rejse i uddannelsesrummet.

MESTERLÆRE IKROPSTERAPI​ - Nyt hold starter 20 november 2023

Læs meget mere her​

Yderlige tiltag i Uddannelsen:

 • Video Materiale: Som supplement til undervisningen er der lavet undervisningsvideoer, der viser alle de greb, du lærer undervejs på uddannelsen. På den måde har du mulighed for at repetere greb, du er blevet undervist i, når du kommer hjem fra undervisningen, og skal i øvelokalet.

 • Samarbejde med Umahro og integrering af https://umahrouniverse.com/
  ​Kosten er et vigtigt element, når vi skal behandle det hele menneske. Jeg har valgt et samarbejde med Umahro, så eleverne har adgang til et kæmpe univers af viden, uddannelse og læring. Dermed bliver kosten ikke ”bare” et sporadisk input i uddannelsen, men derimod en integreret læring.

 • ​Fysiologi, anatomi og patologi. Undervisningen er ikke en del af den praktiske undervisning, men foregår som e-school hos: https://ddz.dk/anatomifysiologi/

 • Selvstudie: Øvedage udover undervisning. Eleven skal dokumentere at have haft 50 elevbehandlinger, fra uddannelsesstart frem til eksamen.

 • Der vil være 2 evalueringer undervejs af hver enkelt elev, samt at underviser supervisere 2 behandlinger, i 1:1 forum, inden eksamen.

Hvem kan søge om optagelse på Mesterlære i kropsterapi?

Det kræver ingen særlig baggrund at tage uddannelsen til kropsterapeut, dog vil det være en fordel for dig at have en vis livserfaring, som du kan drage erfaringer fra, når du skal guide og vejlede andre mennesker, men det er ikke et krav. Nysgerrighed og øvelse er den vigtigste forudsætning for at blive en dygtig kropsterapeut.

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

08.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

Hver 4-5 uge