Skræddersyet behandling til hele kroppen

​Body All Mind er en effektiv behandling for dig, der døjer med kroniske eller akutte smerter eller er i en situation, hvor det kan være svært at adskille stress og forventninger (fra både dig selv og omverdenen) og ikke mindst sætte pris på dit eget selvværd. Behandlingen tilbydes i København (Østerbro) og i Aarhus (Risskov).​​

I behandlingerne kombinerer vi det kropslige arbejde med samtale. Dog er det kropslige arbejde vores afsæt. Dels fordi kroppen ofte er den første til at gøre os opmærksom på, at noget er galt, dels fordi kroppen fungerer som opmagasinering for alle vores bekymringer, spændinger og traumer.

I en Body All Mind-behandling kombinerer vi teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling. Filosofien bag en Body All Mind-behandling er ganske enkelt en fordybelse i mennesket: En sund sjæl i en sund krop.

Det betyder ikke, at behandlingen behøver at være mystisk, spirituel eller af anden alternativ karakter. For os handler det om sund fornuft – og at bruge intuition og empati.

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

08.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

Hver 4-5 uge