BEHANDLING I VIRKSOMHEDEN

Pleje dine medarbejdere i arbejdstiden

BEHANDLING I VIRKSOMHEDEN

​Som virksomhed har du mulighed for at pleje dine medarbejdere i arbejdstiden og hjælpe dem med at få bugt med typiske skavanker såsom musearm, stiv nakke, dårlig lænd, hovedpine eller migræne.

Vi sender en behandler lige til døren, og det eneste krav til dig og din virksomhed er, at der stilles et ledigt og roligt lokale til rådighed.

Ofte vil virksomheden gerne have, at deres medarbejdere er mest muligt effektive og gerne minimalt syge – ja helst slet ikke syge – men hvordan kan det lade sig gøre, når mange virksomheder presser og skubber på. Hvis virksomheden allerede har en massageordning, eller velvære som en valgmulighed, er dette ofte på begrænset tid.

Vi har stor erfaring med at behandle i virksomheder. Dog er “kravet” fra vores side, at vi enten behandler minimum 45 min. pr. klient og gerne 60 min. Det er vores erfaring at 25-30 min. er for lidt tid til, at klienten både skal ankomme, afklæde sig, falde ned og modtage behandling, tøj på igen og ud af døren. Det er grunden til, at vi helst behandler 60 min. ad gangen. Det lønner sig i længden.

KURSER, WORKSHOPS OG FOREDRAG

​Løbende afholder vi kurser og events inden for blandt andet udrensningsforløb og udrensningskure (der virker) og holder foredrag for virksomheder og sportsfolk, der støtter dem i at optimere deres muligheder og udnytte deres potentiale optimalt.


Individuel udrensningsforløb og udrensningskur kan naturligvis aftales til enhver tid, dog fraholder vi os at holde udrensningskurser i november, december, januar og februar, da vi mener, at så længe disse udrensninger foregår i Danmark, er det for koldt. Vi kommer til at kæmpe unødvendigt hårdt, hvor vi i de resterende måneder har rigelig støtte i temperaturen og ikke mindst naturen.

God fornøjelse.

PRIS

Få Mikael til at behandle i din virksomhed  

Pris for en hel dag:

7.650,-

​Få en uddannet Body All Mind terapeut 

Pris for en hel dag:

4.800,-

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

hver 4-5 uge