BEHANDLING I VIRKSOMHEDEN

Pleje dine medarbejdere i arbejdstiden

BEHANDLING I VIRKSOMHEDEN

Som virksomhed har du mulighed for at pleje dine medarbejdere i arbejdstiden og hjælpe dem med at få bugt med typiske skavanker såsom musearm, stiv nakke, dårlig lænd, hovedpine eller migræne.

Vi sender en behandler lige til døren, og det eneste krav til dig og din virksomhed er, at der stilles et ledigt og roligt lokale til rådighed.​​

Ofte vil virksomheden gerne have, at deres medarbejdere er mest muligt effektive og gerne minimalt syge – ja helst slet ikke syge – men hvordan kan det lade sig gøre, når mange virksomheder presser og skubber på. Hvis virksomheden allerede har en massageordning, eller velvære som en valgmulighed, er dette ofte på begrænset tid.

Vi har stor erfaring med at behandle i virksomheder. Dog er “kravet” fra vores side, at vi enten behandler minimum 45 min. pr. klient og gerne 60 min. Det er vores erfaring at 25-30 min. er for lidt tid til, at klienten både skal ankomme, afklæde sig, falde ned og modtage behandling, tøj på igen og ud af døren. Det er grunden til, at vi helst behandler 60 min. ad gangen. Det lønner sig i længden.

KURSER, WORKSHOPS OG FOREDRAG

Løbende afholder vi kurser & foredrag for virksomheder, der støtter dem i at optimere deres muligheder og udnytte deres potentiale optimalt. Vi holder også kurser og events inden for blandt andet udrensningsforløb og udrensningskure (der virker).

Mikael holder foredrag om Kroppen taler – lær at lytte efter hvorfor den larmer!

I dette foredrag fortæller Mikael om den erfaring han har fået igennem de seneste 20 år som kropsterapeut og mentor for Ledere og Atleter på professionelt niveau. I en fortravlet verden, hvor det handler om mål, deadlines, resultater, er det ikke svært at fare vildt i kroppens egne behov!

Hvornår har du sidst kørt kroppen til et servicetjek?

Målet med foredraget er at inspirere dig til at gøre noget andet end det du plejer, for gør du det du plejer får du præcis de resultater du plejer at opnå.

Foredraget er ikke ”bare” en lang og motiverende tale, men vil altid bestå af nogle praktiske øvelser, så deltagerne på egen krop kan mærke hvad der er vigtig for dem selv, og hvordan du på en simpel og enkel måde selv kan være med til at vedligeholde deres energiniveau, eller sågar kan optimere din ”livs-kassekredit”.

Foredraget tager 2 timer.

Individuel udrensningsforløb og udrensningskur kan naturligvis aftales til enhver tid, dog fra holder vi os at holde udrensningskurser i november, december, januar og februar, da vi mener, at så længe disse udrensninger foregår i Danmark, er det for koldt. Vi kommer til at kæmpe unødvendigt hårdt, hvor vi i de resterende måneder har rigelig støtte i temperaturen og ikke mindst naturen.

God fornøjelse.​

PRIS

FÅ MIKAEL UD TIL ET FOREDRAG

7.500,-

Få Mikael til at behandle i din virksomhed  

Pris for en hel dag:

8.500,-

Få en kropsterapeut TIL AT BEHANDLE I DIN VIRKSOMHED, på Sjælland eller Jylland

MK samarbejdspartner:

6.500,-

KONTAKT MIKAEL

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag

08.00 – 17.00​

Onsdag

09.00 – 16.00​

Fredag

09.00 – 14.00​

Århus

Hver 4-5 uge